Muri Enikő videóban üzent kiesése után

Forrás: MTVA-Bálint Csaba -
Muri Enikő A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére...

Az X- Faktor egykori sztárja videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére. Elmondta, hogy bár nem csalódott,

nem igazán ért egyet a zsűri döntésével.

Ő imádja dalát, a Jerichót, ami arról szól, hogyan tudjuk ledönteni a saját falainkat, és hogyan léphetjük át határainkat. Egy lendületes produkcióban prezentálta dalát Muri Enikő A Dal című műsor előválogatójában, ám a zsűri szerint ellentmondásba keveredett a látvány és tartalom. Zséda őszintén beszélt érzéseiről a produkcióval kapcsolatban: elmondta, hogy számára kicsit musicales volt a látvány, és el kellene döntenie az énekesnőnek, mit is képvisel.

Muri Enikő kiesett A Dal elődöntőjéből Forrás: MTVA-Bálint Csaba

Enikő szemmel láthatóan nem örült a kritikáknak, és nem is értett egyet velük,

az adás után egy videoüzenetben ki is fejtette érzéseit.


Megköszönte a stábjának a fantasztikus munkát és rajongóinak a sok szeretetet. Azt üzente, hogy a dalát továbbra is imádja, és ezentúl ezt is hallhatják majd a fellépésein az őt kedvelők.

"Nehéz most bármit is mondanom, mert egy kicsivel több reményt fűztem ehhez a produkcióhoz. Én azt gondolom, hogy nagyon sokat dolgoztunk vele (...). Nem igazán találom a szavakat, mit mondjak (...), vannak dolgok az értékelésben, amivel nem értettem egyet, de biztos igazuk volt, nem tudom."

A kommentelők egy része teljes vállszélességgel kiállt Enikő mellett, másik részük viszont keményen nekiment az énekesnőnek; szerintük egy színésznőnek, énekesnőnek tudnia kellene beszélni és a videoüzenetben annyit ö-zött, hogy az már elviselhetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.