Íme, a sztárok igazi arca: Tóth Gabi és D. Tóth Kriszta is bevállalta

Tóth Gabi smink nélkül sztárok Alicia Keys Eva Longoria D. Tóth Kriszta Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalak tökéletes világának lassan leáldozik, ugyanis egyre többen posztolnak magukról valódi képeket. Mostanában a természetes, sminktelen fotók hódítanak: sok hazai és külföldi híresség is megmutatta már ezt az oldalát. D. Tóth Kriszta egy éven át mindennap posztolt magáról retus és cicoma nélküli fotókat, de nem ő az egyetlen!

Tóth Gabi

Az énekesnőt legtöbbször tévéműsorokban láthatjuk, ahol természetesen mindene tökéletes. A frizurája, az öltözéke és a sminkje is. A közösségi oldalain azonban már nem egyszer mutatta meg ő is a valódi arcát, a rajongói legnagyobb örömére. Gabi ugyanis smink nélkül is nagyon szép!

Alicia Keys

Alicia Keys egy gálán is felvonult sminktelenül Forrás: AFP/Angela Weiss

Az amerikai énekesnő is hódol annak az egyre jobban terjedő divatnak, hogy a tökéletesség helyett a valóságot mutatja meg rajongóinak. Ő azonban nemcsak a közösségi oldalakon ilyen bátor, hiszen nemcsak fényképet oszt meg magáról smink nélkül, de még rendezvényekre vagy épp fellépésekre is elment mindenféle festék nélkül! Elmondása szerint élete hátralévő részében már nem tervezi többet sminkelni magát – így akar a természetesség mellett kampányolni a népszerű énekesnő.

D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta mindennap megmutatta magát Forrás: Facebook/ D. Tóth Kriszta

Az újságíró szereti a kihívásokat, és új dolgok kipróbálására is kapható, ezért is határozta el néhány évvel ezelőtt, hogy megmutatja valódi arcát. Hivatalos Facebook-oldalán fogott bele a projektjébe, ami nem egy, és nem is két sminktelen fotót jelentett: 365 napon át mindennap közzétett magáról egy képet, amin retusálás és festék nélkül mutatta meg magát.

Eva Longoria

Eva Longoria smink nélkül is gyönyörű Forrás: Instagram/evalongoria

A színésznő bombasztikus formában van, és igazságtalanságnak tűnhet, de csodás alakja mellett, még sminkre sincs szüksége ahhoz, hogy jól nézzen ki. Eva Longoria már nem egyszer mutatta meg, milyen gyönyörű is rögtön, ébredés után.

Radics Gigi

Többnyire Radics Gigit is csak szépen felöltöztetve és profin kisminkelve láthatják a nézők, mostanában elég sokszor, hiszen rengeteg produkcióban vett részt. A közösségi oldalain azonban bepillantást enged egy teljesen másik világába: a pompa és fényűzés nélküli hétköznapjaiba, ahová belefér az ébredés után készített fotó. Radics Gigi többször mutatta már meg valódi arcát, a rajongói pedig imádták!

Rajtuk kívül is láttunk sokakat smink nélkül

Rengeteg sztárt láthattunk már mindenféle cicoma nélkül, csak vannak, akik nem önszántukból osztanak meg ilyen fotókat. A paparazziknak hála már Cindy Crawfordról is lehullt a lepel, de Halle Berryt is lekapták már sminktelenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.