Ittas vezetésért csukták le Laurence Fishburne lányát

Forrás: Instagram/misfitmontana -
ittas vezetés pornó Laurence Fishburne Mátrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mátrix sztárjának már egyébként is főhet a feje a lánya miatt, hiszen nemcsak ittasan vezet, hanem a pornózást sem veti meg. 

Montana Fishburne szombat hajnalban okozott autóbalesetet, és a kiérkező rendőröknek nem kellett sokat gondolkodniuk azon, hogy mi lehetett az ütközés kiváltó oka: Montana ugyanis láthatóan ittas állapotban volt, ráadásul a kocsijában egy üveg felbontott bort is találtak.

Így nézett ki a lány a letartóztatás pillanatában Forrás: Broward County Sheriff’s Office

A 25 éves nő az előtte haladó terepjáróba hajtott bele, de szerencsére a hírek szerint senki sem sérült meg. A sztárcsemetét egy napra rács mögé zárták, ahonnan komoly óvadék ellenében másnap kiengedték.

Laurence Fishburne pedig egyre távolabb kerül a család problémáitól. Már egy ideje elvált a gyermeke anyjától, 6 évvel ezelőtt pedig a lányát is kitagadta, mert kiderült, hogy Montana belekezdett a pornóiparba.

Egy korábbi kép a csinos fiatal nőről Forrás: Instagram/misfitmontana

"Apám azt mondta, hogy szégyent hoztam rá" - mesélte akkor a fiatal lány, aki azóta már felhagyott a felnőttfilmekkel, cserébe részt vett egy elvonókúrán, és pszichiátriai kezelést is kapott - írta meg a DailyMail.

Sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik

A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.