Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja szakított szerelmével

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Lengyel Tamás Válótársak szakítás A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége lett Lengyel Tamás kapcsolatának. A színész és szerelme két év után szakítottak, A mi kis falunk sztárja így csak a munkára koncentrál, de azért jut ideje az ismerkedésre is.

Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja újra szingli lett, a közelmúltban ért véget a kapcsolata szerelmével. A színész soha nem nyilatkozott magánéletéről, de elismerte, hogy szakítottak. Tamás és volt barátnője két évet töltöttek együtt, de kapcsolatuk alatt sem beszéltek a szerelmükről.

Lengyel Tamás újra szingli Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Mint minden ember életében, az én életemben is vannak kapcsolatok, amelyek sajnos befejeződnek, de ezek részletei kizárólag rám és a volt barátnőmre tartoznak" – mondta a szakításról a Blikknek a színész. A lap értesülései szerint Lengyel Tamás néhány napja egy népszerű budapesti szórakozóhelyen ismerkedett, de egyébként főként a munkára koncentrál, hiszen a színpad mellett a Válótársakban és A mi kis falunk című sorozatokban is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.