Jakupcsek Gabriella elbúcsúzott az Egymás szemében rajongóitól

Forrás: TMC -
Egymás szemében TV2 Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán búcsúzott el mindenkitől, műsora, az Egymás szemében ugyanis véget ért. A rajongói nem örülnek.

Jakupcsek Gabriella az MTVA után a TV2-nél kapott lehetőséget egy új műsorban. Az Egymás szemében című produkcióban elszakadt családtagoknak, barátoknak segítettek, hogy újra egymásra találjanak. A műsor viszont véget ért, Jakupcsek Gabriella pedig a Facebookon búcsúzott el a rajongóitól.

Jakupcsek Gabriella a Facebookon búcsúzott Forrás: TMC

"Köszönöm mindenkinek, aki velem tartott. Lezárult a kísérlet, amire vállalkoztam, örülök, hogy ennyi embernek segíthettünk megtenni a kezdő lépést egymás felé. Tudom, hogy sokakban elindított egy pozitív gondolatot, bátorságot adott a nehéz helyzetekre. Hogy őszinte legyek, nem volt könnyű szembesülni az egyáltalán nem kirívó, ám nehéz élethelyzetekkel a forgatásokon, de nem is ez volt a cél. Felemelő pillanatokat éltünk meg. Köszönöm mindazoknak, akik megtiszteltek az őszinteségükkel, a figyelmükkel" – írta ki Jakupcsek Gabriella, a rajongói pedig nem voltak elragadtatva. Abban reménykednek, hogy lesz még folytatása a műsornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.