Pataky Attila szerint a magyarok mind ufók

Forrás: Origo -
UFO Pataky Attila ufó Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila Kanadában lépett fel, Edda számokkal szórakoztata a vancouveri magyarokat. Az előadás közben pár ufós történetet is megosztott a közönségével.

A koncert egyik résztvevője írt beszámolót a Borsnak, aki részletesen elmesélte, hogy a zenész mit mesélt a földönkívülekről.

Pataky Attila az ufókról mesélt kanadai koncertjén Forrás: Origo

"A műsor első részében Attila az életéről beszélt, és az ufókat is érintette. Szóba került a magyarság történelmi küldetése is a világon. Azt mondta, 12 évesen ragadták el először a földönkívüliek, azóta rendszeresen elviszik, most már a feleségével és az anyósával együtt. Szerinte a magyarok mind ufók. Minket, a közönségét csak drága véreimnek hívott. Ragaszkodott egy hatalmas színpadi erősítőhöz, azt mondta, különben nem lép fel. A zenekar egyébként nem volt vele, őket egy másik alkalommal hozza majd" - mondta az informátor, aki azt is hozzá tette, hogy nagyon jól szórakoztak a koncerten, Pataky igazi profi, nagyon kellemes ember.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.