Szabó Zsófi túlságosan vékony lett - Fotó!

vékony Szabó Zsófi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófin évekkel ezelőtt talán volt egy-két kiló felesleg, de annak mára nyoma sincs. Teljesen lefogyott a műsorvezető, talán túlságosan is sovány lett.

Szabó Zsófi küzdött azzal, hogy leadjon egy-két kilót, és tökéletesnek érezhesse magát. Nagy életmódváltásba kezdett, rendszeresen sportol és kiderült, hogy bizony egy egészségi probléma is gátolta őt eddig abban, hogy le tudja adni a picike feleslegét. Mára azonban már egy deka plusz sincs rajta sőt!

Szabó Zsófi már túl sovány? Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Legutóbb feltöltött fotóján inkább az látszik, hogy talán már túlságosan is vékony lett a műsorvezető. Már igazán nem kellene fogyókúráznia, hiszen teljesen tökéletes alakja van, néhány rajongója viszont úgy véli, a műsorvezető amellett, hogy gyönyörű, már túlságosan sovány. Örülnének, ha egy-két kilót visszaszedne Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.