Magának köszönheti? Kiderült, mitől lett beteg Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi inzulinrezisztencia inzulin-rezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi inzulinrezisztenciával küzd, amiről bátran beszél a nyilvánosság előtt. Most azt is elárulta, mi okozhatja nála a betegséget.

"Most februárban lett volna három éve, hogy vegetáriánus vagyok - VOLTAM. És tényleg három évig a tonhalkonzerven kívül semmiféle állati fehérjét, husit, semmi mást nem ettem. Tehát tulajdonképpen vegetáriánusnak neveztem az én étkezésemet. És amikor kiderült az inzulinrezisztenciám, akkor szembesültem azzal, hogy

valójában lehet, hogy tényleg a hús helyett túl sok szénhidrátot fogyasztok,

és azóta elkezdtem enni húslevest, meg néha a csirkével próbálkozom. Meg bevalljam? Bevalljam nektek, hogy most mi a legújabb kedvenc kajám? A legújabb kedvenc kajám így három év húskihagyás után: a rántott husi" – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Mint ismeretes, Szabó Zsófi már évek óta nem evett húst, és szentül vallotta, hogy számára ez a legjobb, legmegfelelőbb életmód. Most viszont azt gyanítja, hogy a korábbi életmódja miatt alakult ki a betegsége, és újra fogyaszt állati eredetű ételeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.