Gwyneth Paltrow szemüveges lett: Fotó!

Forrás: AFP/Terry Wyatt -
fotó színésznő szemüveg Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került fel a híres színésznő közösségi oldalára. A sztár egy fekete keretes szemüvegben vigyorog.

Nem hiába, mindenki felett elszáll az idő, még a mindig szexi Gwyneth Paltrow felett is. A mai napon egy olyan fotót posztolt ki a közösségi oldalára, amilyet még sosem láthattunk korábban:

a 44 éves színésznő szemüveges lett.

Ez nem vicc, innentől kezdve hozzá kell szoknunk a gondolathoz, mert mint kiderült, Gwyneth látása már nem a régi. Az Instagram oldalára feltöltött kép hatalmas sikert aratott, 6 óra alatt több, mint 50 ezer lájkot kapott.

I swear that last week I didn't need glasses... #44

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Paltrow ennyit fűzött hozzá: "Esküszöm, hogy múlt héten még nem volt szükségem szemüvegre"

Gwyneth Paltrow drága vaginatojásait támadja egy ismert nőgyógyász

Hatalmas port kavart a szakmai berkekben Gwyneth Paltrow és az ő vaginatojásai. A színésznő a GOOP nevű életmód-tanácsadó magazinként is használható webshopján népszerűsíti és árulja ezeket a köveket, amelyek rendszeres használata jó hatást gyakorol a női szervezetre. Egy ismert nőgyógyász azonban nyílt levélben fogalmazta meg erről az ellenvéleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.