Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ma már köztudott, hogy Diana hercegő és Károly herceg házassága nem volt fenékig tejföl. Amikor pedig 1991-ben kiderült, hogy Károly újra összejött volt szerelmével, Camillával, a hercegnő teljesen összeomlott. Ekkor döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza azokat a titkos hangfelvételeket, amelyeket csak magának rögzített, és amelyben őszintén beszélt magánéletéről. 

Halálának 20. évfordulójára most újra elővették a felvételeket, amelyből néhány részlet már felkerült a DailyMail-re.

"Az otthonunkban látogatott meg minket, első ránézésre azt gondoltam, istenem, milyen egy szomorú ember. A kutyájával, egy hatalmas labradorral jött. Nővérem, Sarah teljesen odáig volt Károlyért, végig körülötte legyeskedett, én pedig azt gondoltam, ez a furcsa arcú férfi biztos gyűlöli, hogy flörtölnek vele" - emlékszik vissza Diana a megismerkedésükre Károllyal, de a felvételből az is kiderül - írja a ripost - hogy vált rémálommá a kapcsolatuk.

Diana hercegnő Forrás: Wikipédia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.