Mádai Vivien arról beszél, hogyan rúgta ki az RTL Klub

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Mokka Mádai Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Micsoda nők!-ben beszélt arról, hogy anno, amikor még a ValóVilág délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, hogyan bocsátották el. 

„Sosem fogom elfelejteni, amikor egyik délután az adás végén behívtak és közölték, hogy átalakul a műsor, majd megköszönték az eddigi munkámat. Én azt hittem, hogy fizetésemelést akarnak adni, így megdöbbentem” - mesélte a Mokka műsorvezetője.

„Pont akkor mentünk szét a volt férjemmel, albérletben laktam Budapesten, semmi tartalékom nem volt. Kiléptem az ajtón, felnéztem az égre, hogy innen szép nyerni. Az evésbe menekültem. Volt 3500 forintom, nulla munkám és plusz 25 kilóm. Nem ez volt életem legjobb időszaka, de kellett, hogy átértékeljem a helyzetem, és azt mondjam, ezzel is meg fogok küzdeni” - tette hozzá.

Mádai Vivien Fotó: Csudai Sándor - Origo

Dévényi Tibort nem lekergették, önszántából hagyta ott a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20170612-devenyi-tibort-nem-lekergettek-onszantabol-hagyta-ott-a-szinpadot.htmlAhogy írtunk róla, lekergették a színpadróla Harley fesztiválon Dévényi Tibi bácsit, aki fellépése alatt Kis Grofó nótájával próbálta szórakoztatni a közönséget, amely azonban nem lelkesedett ezért. Most elmondja, mi is történt valójában: állítja, valóban voltak indulatok, de dobálózás nem történt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÖt hónapos várandósan szelfizett pucéran Jenny Mollenhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-ot-honapos-varandosan-szelfizett-puceran-jenny-mollen-szineszno.htmlJenny Mollen nem szégyellősködött. TV + SztárokAFPA színpadról üzent édesanyjának Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20170610-a-szinpadrol-uzent-edesanyjanak-weisz-fanni-a-parjat-valasztotta.htmlFanni a Szavak című színdarab végén jelel el egy monológot, amelyben sok olyan kérdésre választ ad, amelyek az utóbbi hónapokban zajló vitákról szóltak az édesanyjával és családjával kapcsolatban. TV + Sztárok--Csak egy lepel takarja Gáspár Evelin testéthttp://www.life.hu/sztarok/20170610-csak-egy-lepel-takarja-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin tudja, mi a jó. Ahogyan azt is, hogy a vizsgaidőszakban is fontos, hogy néha kicsit elengedje magát. Így is tett. TV + Sztárok--Egy éve hunyt el Aigner Szilárd - A gyászévről lánya beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170610-egy-eve-hunyt-el-aigner-szilard-a-gyaszevrol-lanya-beszelt.htmlMár egy éve, hogy nem sokkal 70. születésnapja után elhunyt Aigner Szilárd. Az ország egyik legnépszerűbb meteorológusa 2016. június 6-án reggel halt meg. TV + Sztárok--Egy 9 éves kislány ejtette rabul az America’s Got Talent zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20170610-egy-9-eves-kislany-ejtette-rabul-az-americas-got-talent-zsurijet.htmlCukiságával és elképesztő tehetségével nyűgözte le a zsűrit és a közönséget a 9 éves Angelica. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.