Bangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"

ezoterika Peller Mariann Bangó Margit Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is.

Ha kíváncsi vagy a teljes műsorra, nézd a Life Tv-t június 23-án, pénteken 17 óra után. Ha pedig inkább elolvasnád, miket mond Margit, keresd a cikket hétfőn, június 26-án itt, a Life.hu-n.

Peller Mariann blogja: 5. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170509-peller-mariann-blogja-a-jelekrol.htmlSteiner Kristófról sugárzik, hogy fejlett lélek, hogy a tudatossági szintje már magasabb. Ez semmi mást nem jelent, mint hogy élete szinte minden pillanatában tudatában van annak, hogy ez a világ, ahová leszületett, csak egy játszótér vagy egy színpad. Ő pedig nem először játszik idelent. Tudja, hogy ez már a sokadik élete, és azzal is tisztában van, hogy miután nem biztos, hogy még ebben az életében eléri a megvilágosodást, valószínű, hogy le fog születni még párszor. Peller Mariann--Peller Marann blogbejegyzése Muri Enikő és a halál kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-blogja-muri-enikorol.htmlAmikor belekezdtem a Muri Enikővel való beszélgetésbe, nem gondoltam volna, hogy egy gyönyörű, életvidám, fiatal lánnyal egy olyan mély, titkos, tabukkal teli témáról fogok hosszabban beszélgetni, mint a halál. Peller MariannOrigoPeller Mariann Erdélyi Mónikával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170612-peller-mariann-erdelyi-monikaval-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Erdélyi Mónikával beszélgettem a Life Tv-n futó Utazás a lelked körül című tévéműsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann: "Nem nyitom ki lelkem fiókjainak háromnegyedét, mert rettegek, hogy mit találok bennük"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170615-peller-mariann-erdelyi-monikaval-valo-beszelgeteserol-irt.htmlErdélyi Mónika határozott, vezető, karakán, véleményét nyíltan vállaló, az irányítást és egyben az életét a saját kezében tartó személyiség. Ezt a példát látta édesanyjától, aki szintén egyedül nevelte fel Mónikát. Mónikának valamiért osztoznia kell édesanyja sorsában. De vajon tényleg kell? Nem vagyok ebben biztos... Peller MariannThinkstockPeller Mariann a zenéről, zenei stílusokrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170620-peller-mariann-toth-gabival-beszelgetett-stilkusvaltas.htmlTóth Gabi az elmúlt pár hónapban komoly stílusváltáson ment keresztül, nem csak külsőségekben, de zenei téren is. Elmondása szerint azért jött létre ez a változás, mert rálelt önmagára, ami mindvégig ott volt a szeme előtt. A népzenék csodás világa már a kezdetektől kíséri Gabit, ám ezúttal ennek szenteli az életét... Peller MariannThinkstockTóth Gabi: „Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak”http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170615-toth-gabi-lesz-a-vendege-peller-mariannak.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tóth Gabi nyújt betekintést életének azon részébe, amiben főszerepet játszik a változás, az önmagával való szembenézés. A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.