Cameron Douglas Michael Douglas család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Douglasnek fia miatt fájhat a feje: rengeteg a gond a közel 40 éves férfival. 

Cameron Douglas ma már egy jó megjelenésű, felelősségteljes férfi hatását kelti, ám ez nem volt mindig így. A 38 éves férfit 2010-ben tartóztatták le kábítószer-kereskedelem miatt. Ekkor derült ki az is, hogy kistinédzser kora óta él drogokkal.

A fiatalabbik Douglas tavaly év végén szabadult a börtönből, és elhatározta, hogy új életet kezd. A sztárapuka természetesen mindenben támogatja a rossz utakra tévedt gyermekét:

A 2003-as Túl nagy család című filmben játszottak is együtt, a nagypapával, Kirk Douglasszel közösen Forrás: Andrew Schwartz / Kobal / The Picture Desk

„Vagy belehalt volna a drogozásba, vagy valaki el tette volna láb alól a kereskedelem miatt. Az egyetlen esélye, ha új életet kezd. Sok időre van szüksége ahhoz, hogy rendbe jöjjön, de Cameron jó ember. Ha nem így gondolnám, nem támogatnám, amivel csak tudom” - mondta a fiáról Michael.

A 72 éves sztár édesapja most töltötte be a 100. életévét, amit a család hatalmas bulival ünnepelt. Cameron is szeretett volna részt venni az eseményen, hiszen nagyon közeli kapcsolatot ápol a nagyapjával, akit már 8 éve nem látott.

Ám a frissen szabadult férfi nem kapott elsőre engedélyt, hogy New Yorkból Los Angelesbe utazzon a nagypapához, csak miután meggyőződtek arról, hogy régóta tiszta - írta meg a PageSix.

Michael Douglas csinos tinilánya elballagott: Fotó!

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones közös gyermeke életében elérkezett az általános iskola vége, a középiskola kezdete. A 14 éves Carys ballagásáról a sztárapuka fotót posztolt a közösségi oldalára, amely nem meglepő módon többezer kedvelést kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.