Patrick Duffy házassága romokban hever

Forrás: TNT -
házasság válás színész Patrick Duffy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos információk szerint a Dallas Bobbyja bizony bajban van, ami a házasságát illeti. De vajon miért gondolják ezt? 

Sokan úgy vélik, hogy zátonyra futott a híres színész házassága, ezt pedig arra alapozzák, hogy a kedvesét, Carlynt sosem látni a nyilvánosság előtt. Ráadásul Patrick is folyamatosan nyúzott, levert és fáradt, ebből pedig arra következtettek, hogy valami nincs rendben köztük.

Patrick Duffy házassága bizonyos hírek szerint romokban hever Forrás: TNT

Más vélemények szerint azonban a feleség egészsége megromlott, ezért kerüli a nyilvános megjelenést, a híres férj pedig sokat aggódik a párja miatt, ezért tűnik nyúzottnak és kedvetlennek. A 68 éves sztárt persze többen is megkérdezték már a helyzettel kapcsolatban, de nagyon szűkszavúan és lezáróan nyilatkozott:

"Vannak problémáink, de az okát nem szeretném a nyilvánosság elé tárni" - írta meg a Bors.

Minden idők legjobb szelfije: Bobby és Samantha újra együtt

A Dallas minden idők egyik kedvenc sorozata, ezzel sokan még az Y-generáció tagjai közül is egyetértenek. A világ Bobby Ewingja, a 68 éves Patrick Duffy és Linda Gray, azaz Samantha összeállt egy közös szelfire.

Puskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Pintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor az ATV-n lesz műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-bochkor-gabor-az-atv-n-lesz-musorvezeto.htmlBochkor Gábor újra a tévé képernyőjén fog feltűnni: a rádiós egy beszélgetős műsorral tér vissza!TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó koncertjeit volt férje, Kicska László szervezihttp://www.life.hu/sztarok/20170626-keresztes-ildiko-koncertjeit-volt-ferje-szervezi.htmlKeresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket. TV + SztárokOrigoKirály Viktor beleszeretett Demjén Ferenc zenéjébehttp://www.life.hu/sztarok/20170626-kiraly-viktor-beleszeretett-demjen-zenejebe.htmlKirály Viktor gyerekkora óta ismeri Demjén Ferencet, de akkor még csak családi barátként tartotta számon. Később, mikor rájött, hogy mit is csinál Rózsi, rögtön beleszeretett. TV + SztárokOrigoLebukott: Más nőt csókolt Heidi Klum párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170625-heidi-klumot-megcsaltak.htmlA magyarázkodásával csak még kínosabbá teszi a helyzetet Heidi Klum fiatal pasija. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.