Rekorderek! Hollywoodi sztárpárok, akik évtizedek óta együtt vannak

sztárpár szerelem pezsgő2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a hírességek már legalább 30 éve alkotnak egy párt. Kik a rekorderek? Mitől működik a házasságuk? Kiknél voltak hullámvölgyek?

Tom Hanks és Rita Wilson
A világ kedvencei

Nemcsak Hollywood, de a magyarok egyik kedvenc párosa is ők! 1984-ben a Bosom Buddies című sorozat forgatásán ismerkedtek meg és majdnem 30 éve, 1988-ban ki is mondták a boldogító igent. Mindenalkalommal, amikor a színészt megkérdezik, hogy mi a hosszantartó, szakmai sikerének a titka, Hanks ezt feleli:

Kapcsolatuk erős, annak ellenére, hogy az ő életükben is voltak hullámvölgyek.

Tom Hanks és Rita Wilson majdnem 30 éve boldog házasok Forrás: AFP

Goldie Hawn és Kurt Russell
Papír nélkül is boldogok

Hogy miről szól egy boldog párkapcsolat? Hát nem a házasságról! Legalábbis ezt állítja Goldie Hawn, aki 1983-ban jött össze Kurt Russel színésszel. Azóta eltelt 34 év, de még nem házasodtak össze, és nem is tervezik.

– magyarázta egy interjúban a színésznő, aki szerint a legfontosabb, hogy mindkét fél akarja, hogy működjön a közös életük.

Goldie Hawn és Kurt Russell 1983 óta alkotnak egy párt Forrás: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.,Northfoto

Meryl Streep és Don Gummer
Ma is dúl a szerelem

Az Oscar-díjas színésznő 1978-ban találkozott Don Gummerrel, miután korábbi párja, John Cazale meghalt. Ennek már 39 éve, és köszönik szépen ők bizony nagyon is boldogok. Házasságuk alatt négy gyermekük született. Hogy a színésznő mennyire rajong ma is a férjéért, azt néhány évvel ezelőtti Oscar-beszéde is remekül kifejezi.

Merly Streep 1978-ban ment hozzá Don Gummer szobrászművészhez, akitől négy gyermeke született Forrás:AFP, Northfoto

Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall
Egy egyszerű, de jó tanács az alap

Az HBO-n futó, Az alelnök című sorozat színésznője is 30 éve él boldog házasságban. Még az egyetemen találkozott Brad Hall színésszel, aki 1987-ben vette felségül. Louis-Dreyfus szerint a jó házasság titka egy nagyon egyszerű dolog: a megfelelő emberhez kell hozzámenni.

Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall 1987 óta élnek boldog házasságban Forrás: Getty Images

Michael J. Fox és Tracy Pollan
Egészségben és betegségben

Ki gondolná, hogy ők ketten már azóta vannak együtt, hogy Tracy Pollan eljátszotta Michael J. Fox első szerelmét a Családi kötelékek sorozatban. 1988-ban mondták ki az igent. A színész korábban arról beszélt, hogy egy igazi kincs a neje.

– mondta Fox.

Michael J. Fox és Tracy Pollan a színész betegsége és alkoholproblémái ellenére is kitartottak egymás mellett Forrás: Getty Images

Kirk Douglas és Anne Buydens
63 éve együtt

Különösen értékes Kirk Douglas és Anne Buydens házassága Hollywoodban. Ők ketten 1954-ben keltek egybe, vagyis 63 éve állnak egymás mellett egészségben, betegségben, jóban és rosszban. Míg mások 72 órával az esküvő után beadják a válási papírokat az álomgyárban, addig Douglesék példát mutatnak kitartásból és szeretetből.

Kirk Douglas és Anne Buydens 63 éve házasok Forrás: Getty Images

Jeff Bridges és Susan Geston
A színész és a pincérnő

Jeff Bridges 1977-ben vezette az oltár elé Susan Gestont, aki akkoriban pincérnőként dolgozott. Az idő őket igazolta, házasságuk boldog és tartós. Három gyermekük született.

Jeff Bridges 1977-ben vezette az oltár elé Susan Gestont Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.