Bereczki elbúcsúzott a Sztárban sztártól

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
Bereczki Zoltán Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolga van bőven Bereczki Zoltánnak, akinek már nem fér bele az életébe a Sztárban sztár.

Bereczki Zoltán először mint versenyző, aztán a zsűri egyik meghatározó arcaként vállalt szerepet a Tv2 szuperprodukciójában, a Sztárban sztárban. Idén azonban nem tér vissza a műsorba. "Erre az évadra nem jön össze, olyan sok színházi feladatom van, saját produkcióm, koncertek, hogy egyszerűen nem fér bele az időmbe. Nagyon fog hiányozni, mert imádom a műsort, a csapatot. Amikor májusban megkerestek a csatornától, már olyan sok lekötött munkám volt, sok lefoglalt vasárnapom, hogy egyszerűen nem ment"- magyarázta Bereczki a Borsnak.

Bereczki Zoltán Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán

Amerikai út, egy budapesti nagykoncert és produceri munkák is várnak a színészre. "Mivel a Sztárban sztár+1 kicsit reklámozzák, nem is gondoltam, hogy most szeptemberben lesz Sztárban sztár."

Lányával tölti a nyarat Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-bereczki-zoltan-a-lanyaval-tolti-a-nyarat.htmlBereczki Zoltán nem panaszkodhat, egyetlen szabad perce nincs. Nyáron is nagyon sokat dolgozik, de egyvalakire szorít majd időt: a lányával mindenképpen elmegy nyaralni. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán örökbefogadott kutyusa, Vackor még nem tud szelfiznihttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bereczki-zoltan-kutyusa-meg-nem-tud-szelfizni.htmlBereczki Zoltán nem tudott ellenállni a menhelyi kutyusnak, így örökbe fogadta. Boldog pillanataikat meg is mutatná rajongóinak, de még a kutyus nem igazán tud szelfizni. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán már nem él egyedül: Vackor kutya az új társahttp://www.life.hu/sztarok/20170502-bereczki-zoltan-mar-nem-el-egyedul-vackor-kutya-az-uj-tarsa.htmlBereczki Zoltán már nem él egyedül... TV + Sztárok--Bereczki Zoltán és Csobot Adél közös képet posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170429-bereczki-zoltan-es-csobot-adel-kozos-kepen.htmlMint ismeretes, Bence 50 napra elhagyta a családját, a Survivor forgatásainak idejére. Csobot Adél pedig ezalatt Bereczki Zoltánnal és Nátánnal tartott egy csíkos napot. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-bereczki-zoltan-nem-fogadott-szuzesseget.htmlEgy ideje egyedülálló Bereczki Zoltán, de ez nem jelenti azt, hogy sosincs senkije. A színész elárulta, hogy bár komoly kapcsolata nem volt, nem fogadott szüzességet! TV + Sztárok--Színpadi balesetet szenvedett Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-a-szinpadon-szenvedett-balesetet-bereczki-zoltan.htmlMentő várta A lepkegyűjtő című előadás végén Bereczki Zoltánt. A színész két hete színpadi balesetet szenvedett. A nézők természetesen semmit sem vettek észre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.