Szabó Zsófi mellbimbóvédőt kapott ajándékba - Videó!

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
mellbimbó Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófiról nemrég derült ki, hogy első kisbabáját várja, ezért barátnői meg is lepték egy babaváró bulival, amit élő műsorban tartottak. A kismama természetesen ajndákokat is kapott, olyat is, amitől el lehet pirulni.

Szabó Zsófi múlt héten jelentette be a hatalmas örömhírt: várandós! A kismama boldogan meg is mutatta a pocakját, már az RTL Klubban is. A műsorvezető a Reggeli vendége volt, ott lepték meg őt egy babaváró bulival.

Szabó Zsófi bimbóvédőt kapott ajándékba Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Egy profi szakembert is hívtak, aki felvilágosította Zsófit a parti rendezésének alapjairól, majd a barátnői is megjelentek a stúdióban. Róka Adrienne és Valkó Eszter még kisebb ajándékokkal is kedveskedtek a kismamának. Esztertől egy orrszívót kapott Zsófi, Adrienne viszont olyan meglepetést tartogatott, amibe Zsófi bele is pirult: tőle egy mellbimbóvédőt kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.