Bochkor Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nem aprózza el. Az egykori TV2-es műsorvezető és producer, újabb és újabb hírességeket csábít el az ATV-be. És a legnagyobbknak, hatalmas összegeket fizet ki.

A Blikk úgy tudja, hogy Bochkor Gábor milliós honorért vállalta el az ősszel induló műsort. "Valóban, milliós összegről beszélünk, de a pontos részletekről nem szeretnék beszélni, és nem is tehetem. Nem velem, a cégemmel áll majd Gábor szerződésben, így a fizetését is onnan kapja, akárcsak Sváby András" – mondta a lap megkeresésére Hajdú, aki rögtön két évadra szerződött le Bochkorral. Ezek az őszi és a tavaszi szezonban kerülnek képernyőre. ismerte el kérdésünkre Hajdú Péter, megsúgva, régi barátjával két évadra szerződtek.

Bochkor Gábor VIASAT3/Birtalan Zsolt

Hajdú elárulta, hogy a műsor címe a Hashtag Bochkor nevet kapta és szeptemberben indul. "Minden adásba négy meghívott sztárvendég érkezik majd. Vasárnaponként jelentkezik, a részeket hétről hétre vesszük fel, hogy aktuálisak maradjunk."

Hajdú műsora, az Esti Frizbi komoly nézettséget produkál az ATV-nek. A műsorvezető-producer pedig olyan neveket csábított át a csatornához, mint Sváby András vagy Bochkor Gábor Demcsák Zsuzsa, Gaál Noémi és Kárász Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.