Nem lesz ott a Szigeten Balázs Klári és Korda György

Forrás: Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári
Balázs Klári és Korda György nélkül ma már elképzelhetetlen a Sziget Fesztivál retró színpada, amit egy év kimaradás után, újra felállítanak a szervezők. Azonban idén Klárika és Gyuri bácsi nem lesznek ott a Szigeten.

A hírt Balázs Klári is megerősítette a Blikknek. "Már tavaly sem hívtak minket a fesztiválra, idén sem, nem is értjük. Úgy tűnik nekem, hogy nincsenek már nagyon magyar nevek a listán...Mindig elképesztő tömeg volt a fellépéseinken, sőt olyan is volt, hogy a nagyszínpadon fellépő sztárzenekart hagyták ott a koncert vége előtt, csak azért, hogy lássanak bennünket. De mindegy, mi már learattuk a Szigetet, az egy sikersorozat volt nekünk. Nincs bennünk keserűség vagy szomorúság" - mondta Klárika. Hogy akkor mégis kik lesznek ott a retró színpadon? A lap szerint az Ámokfutók, az UFO, a Happy Gang és a Fresh zenéjére lehet csápolni.

Balázs Klári Korda György Forrás: Balázs Klári

A szervezők azzal magyarázzák az idei változást, hogy a 70-es és 80-as évek helyett idén, a 90-es évek kedvenceit várják a retró sátorba. "Ha úgy tetszik, a mostani huszonéveseknek a retró zenéjét vonultatja fel." - írják a közleményükben.

Jakabos Zsuzsa férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-jakabos-zsuzsa-kimondta-a-boldogito-igent.htmlAmint arról a Life.hu is beszámolt, Jakabos Zsuzsa úszónő edzőjével alkot egy párt. A kapcsolat komoly, olyannyira, hogy a kzelmúltban össze is házasodtak.TV + Sztárok--Bekötözött felsőtesttel pózolt Pumped Gabo http://www.life.hu/sztarok/20170802-verekedesbe-kerult-pumped-gabo.htmlGabo nem gondolta, hogy ez lesz a bunyózás vége. TV + SztárokOrigoVajna Timi szemeteszsákba csomagolta Andy Vajna ajándékát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170802-vajna-timi-szemeteszsakba-csomagolta-andy-vajna-ajandekat.htmlAndy Vajna tegnap ünnepelte 73. születésnapját, amire Timi méltó ünnepséget szervezett. Az ajándék sem maradt el: két nagy szemeteszsákban érkezett a meglepetés. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek nem érte meg elválniuk http://www.life.hu/sztarok/20170802-sok-penzt-buktak-a-valasaikkal-a-sztarok.htmlA házasság elsőre minden szerelmes számára jó ötletnek tűnik, hiszen akkor még senki nem számol azzal, hogy mennyi pénzt bukhatnak egy esetleges válással... TV + Sztárok--Engedéllyel csalta meg Károly herceg Dianáthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-karoly-herceg-engedellyel-hutlenkedett.htmlEzt sosem gondoltuk volna: Fülöp hercegtől kapott engedélyt Károly a hűtlenségre. Vajon miért? TV + SztárokOrigoA törökbálinti sztárok Kóbor Jánosék kirablása óta rettegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170802-rettegnek-a-torokbalinti-sztarok-kobor-janosek-kirablasa-ota.htmlKóbor Jánosék villájába az éjszaka leple alatt törtek be éppen akkor, amikor elfelejtették bekapcsolni a riasztót. Viszont nem ez volt az egyetlen ház, ahová aznap éjjel besurrantak:mindenki retteg Törökbálinton, az ott élő sztárok is! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.