Cristiano Ronaldo még az általános iskolát sem végezte el

Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli -
Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött a világ legkeresettebb sztárfocistájának bírósági pere, melyben a vád, adócsalás. Ronaldo meghökkentő információval szolgált védőbeszédében.

Azzal vádolják a hatóságok a milliárdos vagyonnal rendelkező sztárjátékost, hogy 2011 és 2014 között nem fizetett adót, melynek összege 14,7 millió euró, azaz 4,47 milliárd forint.

Uefa Champions League Final Juventus v Real Madrid Cristiano Ronaldo of Real Madrid at National Stadium in Cardiff, Wales on June 3, 2017. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto) Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A focista a bíróságon igyekezett megvédeni magát és igen meglepő információt árult el. Kiderült, hogy azért vallja magát ártatlannak, mert ő nem ért a pénzügyi dolgokhoz, sőt a számokhoz sem, ugyanis

az általános iskola 6. osztálya után befejezte tanulmányait

és később sem folytatta- áll a Marca nevű spanyol sportlapban.

Cristiano Ronaldo végre bevallotta: jön az újabb Ronaldo baba!

Hetek óta azt találgatja a világ, hogy vajon Cristiano Ronaldo barátnője terhes-e. Végre a szupersztár maga árulta el, hogy mi iy az igazság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.