Pink megérkezett a Szigetre - Videó!

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Sziget Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink a Sziget Fesztivál első nagy fellépője, tőle fog felrobbanni szerda este a Nagyszínpad. Az énekesnő már meg is érkezett a helyszínre, amiről persze videót is posztolt!

A Sziget Fesztivál idei első nagy fellépője Pink lesz, mint minden évben, most is óriási tömeg várható a koncertre. Minden bizonnyal ezúttal nem kell olyan nagy csalódásra számítani, mint tavaly, amikor Rihanna lépett fel, ma este óriási koncertre készülhetünk. Pink már el is kezdte a ráhangolódást, ugyanis ő már ott van a helyszínen.

Pink megérkezett a Szigetre Forrás: AFP/Robyn Beck

Az énekesnő az Instagram-oldalán már meg is mutatta, hogy a Szigeten vannak, illetve azt, hogy pontosan hogyan érkeztek meg. Lassan a rajongók is elkezdhetnek szállingózni, biztosan sokan lesznek, akik minél hamarabb kimennek, hogy a lehető legjobb helyről tombolhassák végig a show-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.