Drónfelvétel Vajna Tímea fenekéről

drón Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen felvételeket még tényleg nem láttunk Vajna Tímeáról.

Vajna Tímea és testvére Lilla, Ibizán töltik a nyár utolsó napjait. A lányok mindenről beszámolnak az Instagram-oldalukon, így végre egy olyan videót is láthattunk Andy Vajna feleségéről, amire eddig nem volt példa. A felvétel egy drónnal készítették. Íme:

Video by @tamas_visvader #tobecontinued #ibiza #drone @lillapalacsik

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Zalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--Sváby András gyermeke anyjával romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170825-svaby-andras-gyermeke-anyjaval-romantikazott-a-koncerten.htmlA szerdai Robbie Williams-koncerten romantikázott Sváby András és párja.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoNem pornó, hanem híres színésznő melle villant meg a BBC híradójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-szineszno-melle-a-bbc-hiradojaban.htmlVégre kiderült, hogy kihez tartozik a BBC híradójában feltűnt mell. TV + Sztárok--Tehetségkutató zsűritagja lesz Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-american-idol-zsurijeben-katty-perry.htmlCsúcsgázsit kap az egyetlen énekesnő, aki hajlik arra, hogy zsűritag legyen. TV + Sztárok--Jennifer Aniston férje ezeket posztolta Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jennifer-aniston-ferje-budapesten.htmlNéhány napig Budapesten volt Justin Theroux. Jennifer Aniston férje már visszautazott az Egyesült Államokba, de előtte még csodás felvételeket posztolt Budapestről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.