Nyomozást rendelt el az ügyészség Ungár Anikó ügyében

Forrás: Bársony Klinika, Facebook/Ungár Anikó -
Ungár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ungár Anikó bűvésznő másfél évvel ezelőtt, hátulról ütközött bele egy autóba a XIII. kerületben. A nyomozás szerint felmerült, hogy segítségnyújtás helyett elhajtott a helyszínről.

Segítség elmulasztásának vétségével gyanúsítja a XIII. kerületi Rendőrkapitányság Ungár Anikót. A baleset 2016 februárjában történt, amikor Ungár a Tátra utcában hátulról egy Opelnek ütközött. Majd úgy próbálta kikerülni a kocsit, hogy közben ismét nekikoccant - állítja a Bors.

Forrás: Facebook/Ungár Anikó

A rendőrségi dokumentumok szerint a híresség érzékelte az ütközést, de nem állt félre, hogy egyeztessen a másik sofőrrel, továbbhajtott. A másik sofőr a Jászai Mari téren érte utol, de Ungár a zöld jelzésre gázt adott, és újfent elindult. A zsaruk decemberben megszüntették a nyomozást, de a másik fél panasszal élt, aminek a VI. és VII. kerületi ügyészség helyt adott, és a nyomozás lefolytatására utasította a rendőrséget.

Ungár azzal védekezik, hogy a másik kocsiból kiszálló férfi integetéséből ő azt szűrte le, hogy minden rendben van.

Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Adásban mutatta meg nemi szervét Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170827-adasban-mutatta-meg-nemi-szervet-pumped-gabo-pumpedek.htmlA Pumpedék második, nyári évada még durvább, mint az első volt. A sorozat következő epizódjában, hétfőn Gabo még a péniszét is megmutatja.TV + Sztárok--50 éves lett Kósa L. Adolf - Így néz ki most az egykori sztárműsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170827-50-eves-lett-kosa-l-adolf-igy-nez-ki-most.htmlKósa L. Adolf a Szerelem első látásra című műsorral futott be a kilenceves évek második felében, ő volt a műsorvezető, Ámor földi helytartója. TV + SztárokOrigoMi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten. TV + SztárokOrigoBalázs Klári luxusautója miatt lett közellenséghttp://www.life.hu/sztarok/20170827-luxusautoja-miatt-lett-kozellenseg-balazs-klari.htmlDrága autója miatt már többször tettek megjegyzést Korda György feleségére, Balázs Klárira. A hot! magazinban válaszolt a támadóknak. TV + SztárokOrigoMelyik híresség rejtőzik a fotókon? - Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170723-melyik-hiresseg-rejtozik-a-fotokon.htmlÁlarc, papírzacskó vagy maszk takarja ezekenek a hírességeknek az arcát. Te felismered őket ennyiből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.