Bazsarózsa kirobbanó erővel küzdött a kihívásával: Videó!

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa -
Benkő Dániel Bazsarózsa Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte vágni lehetett a feszültséget és az izgalmat a stúdióban. Bazsarózsa keményen odatette magát. 

A Drágám, add az életed! című műsor harmadik évadában egy minimális változás állt be az eddigiekhez képest: minden szerdán fordul a kocka, vagyis az urak fognak tippelni és instruálni, a hölgyek pedig feladatokat megoldani a párjuk kedvéért.

Most Bazsarózsára került a sor, aki Benkő Dániel szerint gond nélkül belehajít 34 teniszlabdát egy rekeszbe. A nehezítés azonban az, hogy a lendületet egy szőnyeg segítségével kell megadni a labdáknak.

Bazsarózsa apait, anyait beleadott a feladatba. Az utolsó néhány labdánál már nagyon fáradt volt, így hangos, vérverejtékes nyögések közepette tudta csak mozgásra bírni a karjait:

Most akkor mi újság Hódi Pamelával és Berki Krisztiánnal?

A Drágám, add az életed! című nagysikerű sztárvetélkedő újra útjának indult a Tv2-n. A párosok között Berki Krisztián és Hódi Pamela is megtalálható, akik Ábel Anita kérdésére, miszerint együtt vannak-e, igen különböző választ adtak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.