Egy japán férfi lépett kapcsolatba Diana szellemével

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
szellem Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A japán férfi állítja, kapcsolatba lépett a szellemével

Ahogy azt már megírtuk, ma van pontosan 20 éve, hogy Lady Diana egy tragikus autóbalesetben életét vesztette. Két fia, Harry és Vilmos visszavonulva emlékeznek meg a szeretett édesanyjukról, míg az emberek nagy része fotókkal, virágokkal és mécsesekkel tisztelegnek a szépséges hercegnő emléke előtt.

Egy japán férfi állítja: kapcsolatba lépett Diana szellemével Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

Egy japán férfi azonban állítja, a hónap elején sikerült kapcsolatba lépnie Diana szellemével, és információt is hozott nekünk tőle. Okawa több kérdést is feltett a hercegnő szellemének, aki mindegyikre készségesen válaszolt.

Mikor Katalinról volt szó, Diana azt mondta, nagyon szereti őt, ám amikor Károlyról esett szó, már nem ugyanez volt a véleménye. Okawa tudósítása szerint Diana soha nem fog tudni megbocsátani neki, és bár nem haragszik rá, de biztos abban, hogy maga az ördög lakik a volt férjében.

Vilmos és Harry tátongó űrrel a szívükben gondolnak az édesanyjukra Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Arról is szó esett, hogy valóban autóbaleset okozta-e a halálát, Diana pedig erre igennel válaszolt, bár ő úgy fogalmazott: még mindig él, csak régóta alszik - írta meg a Mirror.

Többen úgy gondolják, hogy ez a beszélgetés biztosan nem jött létre, egyszerű hatásvadászat áll a dolog hátterében, de néhányan hisznek abban, hogy az elhunyt személyek szellemével valóban lehet kommunikálni.

Kiderült, miről szólt Diana utolsó telefonbeszélgetése

Diana halála előtti óráiban egy jó barátjával beszélgetett, méghozzá Richard Kay íróval, aki most felfedi, mit tartalmazott a telefonhívásuk. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.