X-Faktor 2017: A Radio Mobster és Hegedűs Péter búcsúzott

Radio Mobster Hegedűs Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Krisztián hirtelen távozása után, az X-Faktor 2017 első élő showjában kiderült, hogy Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, aki színpadra léphetett szombat este az élő showban. A nézők és a mentorok pedig úgy döntöttek: a Radio Mobsternek és Hegedűs Péternek kellett búcsúznia az X-Faktortól.

Színes produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2017 első élő showja, amelyben végre az is kiderült, hogy Bereznay Dániel lett az énekes tehetségkutató 12. versenyzője. Radics Gigi mentoráltjának kevés ideje volt a felkészülésre, de így is remekül teljesített. A fiúk kategóriájának másik két énekese is elvarázsolta a közönséget. Mézes Norbert, a Bodzavirág című dalt, egy gyermekkórussal adta elő. Alex szerint ez a produkció kimerítette a cukiságfaktort. Gáspár Laci szerint Gulyás Roland világszínvonalúan énekelt.

ByeAlex mentoráltjai, a lányok – Erdős Viola, Serena Rigacci és Tóth Bettina – bebizonyították, hogy mentoruk nem hiába bízott bennük. Bettina produkciója fergeteges volt. Erdős Violát, azért dicsérték a mentorok, mert a válogató óta sokat fejlődött. Serena Rigaccit pedig fantasztikus tehetségnek titulálta Puskás Peti.

A 25 év felettiek „Szuper csapata", ahogy Puskás Peti hívja őket, mindent megtett azért, hogy mentoruk elismerésére rászolgáljon. Berta Dániel lendületes előadással kezdte meg az X-Faktor 2017 élő showját. Abaházi Nagy Lívia csodálatos operaáriával és látványvilággal varázsolta el a közönséget és mentorokat. Hegedűs Péter pedig felpörgette a hangulatot.

Gáspár Laci mentoráltjai a zenekarok is kiválóan teljesítettek az első élő showban. Ricco és Claudia duettje után Laci bevallotta minden vágya volt, hogy idén kapjon egy bravúros énekest és egyből kettő is jutott neki. A London Kids, Alex szerint bármelyik klubban megállná a helyét. A Radio Mobster pedig hatalmasat zúzott a színpadon, ám ez kevés volt a továbbjutáshoz.

A beérkezett szavazatok alapján elsőként a Radio Mobsternek kellett búcsúznia az X-Faktortól.

A London Kids és Hegedűs Péter párbaját követően pedig a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Hegedűs Péter számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

Jövő héten szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 második élő showjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.