Vajna Timi Mr. Funk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán az egyedi reklám. Senki nem mondhatja, hogy Timi nem teszi oda mindenét...

Vajna Timinél úgy tűnik, továbbra is a meztelenkedés a menő. Nemrég egy gladiátortestű pasiról posztolt, aki anyaszült meztelenül lett lencsevégre kapva. Az ágyékát mindössze egy tök takarta, úgy mosolygott a kamerába, de az okát máig nem tudjuk. Mármint nem a mosolynak, inkább Timi posztjának.

Most pedig újabb meztelenkedős kép került napvilágra, és ezúttal is némi élelmiszernek köszönhető, hogy nem látunk többet a "kelleténél." Bár tök helyett Timi inkább a saját fánkjait reklámozza az idomaival, amiket a követői nagyon imádnak.

@mrfunk_budapest #sweetmorning #donut #orgiaculinaria #bathtub #ourdonutsarethebest #sweets #sugar @vivienborziphotography

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Többszáz kedvelést kapott a posztjára, és többen is hozzászóltak: valaki Timi szépségét, valaki pedig a finom fánkokat dicséri.

Vajna Timi és Andy Vajna a mingli életformát választották

Vajna Timi meg szeretné szerezni az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig sok időt kell a tengerentúlon töltenie, férjének azonban itt, Magyarországon van dolga. Így csöppentek a mingli életformába: együtt vannak, mégis külön. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.