Köllő Babettet nem érdekli a nézők mocskolódása

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nekem elég a 100-200 ezres táska is."

"Nem érdekel az emberek mocskolódása. Az ország még nincs felkészülve erre, azért tartják bicskanyitogatónak az adásokat. Nem bántam meg, hogy igent mondtam, vállalok minden egyes képkockát, mert ez vagyok én. Eleinte olvastam a kommenteket, de abbahagytam" - nyilatkozta a Borsnak Köllő Babett és hozzátette, nem csak szépítkezésből áll az élete: "Rengeteget játszom színpadon. Én egy normális, dolgozó, átlagos családanyának tartom magam" - mondta.

Babett arról is beszélt, mi az, amit megenged magának, és mi az, amit már nem: "Ugyan négy szobából áll a gardróbom, de nem hinné el, hogy nincs például Chanelem. Se kétmilliós táskám. Nincs értelme ennyit költeni valamire. Nekem elég a 100-200 ezres táska is. De abból van bőven" - mondta el és azt is, hogy a drágább dolgokkal, bundákkal, ékszerekkel a férje, András lepi meg.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.