Liptai Claudia a Sztárban sztár élő adásában bírálta Bereczki Zoltánt korábbi produkciójáért

Bereczki Zoltán Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia nem győzte dicsérni Oláh Gergőt, aki Presser Gábor bőrbe bújt. Úgy méltatta az énekest, hogy közben a Sztárban sztár előző szériáiban Presser Pici bőrébe bújt előadókat pedig szidta, főleg Bereczki Zoltánt: Claudia szerint az az előadás a színész mélyrepülése volt.

Oláh Gergő Presser Gábor bőrébe bújt a Sztárban sztár legutóbbi adásában, a zsűri véleményét kissé megosztotta a produkciója, de az apró hibáktól eltekintve összességében mindannyian jónak találták. Nem ő az első, aki a műsor történetében Presser Gábort próbálja utánozni, korábban már Bereczki Zoltán is megtette: visszamenőleg most nagyon csúnyán meg is kapta a magáét Claudiától azért a produkcióért.

Lptai Claudia bírálta Bereczkit Forrás: TV2

„Már nagyon sokszor volt itt a Sztárban sztárban Presser Pici bácsi, de te voltál szerintem eddig a legjobb" – mondta Claudia, mire Majka meglepően nézett Claudiára, és figyelmeztette, hogy Bereczki Zoltán is volt Presser.

Sajnos Bereczkinek az egy mélyrepülése volt.

Jobb voltál, mint az összes Bereczki... Neeeem, az összes Presser"

,,Valahogy visszakapaszkodott a trónra" - mondta Claudia Bereczkiről Forrás: Tv2

Bereczki Zoltán egyébként a Sztárban sztár első évadában szerepelt - és meg is nyerte -, később pedig zsűriként vett részt a műsorban. Idén kiszállt, méghozzá azért, mert nem tartotta összeegyeztethetőnek a színházi munkáját a szórakoztató műsorral, úgy vélte, el kell távolodnia az éltala szeretett kommerszebb világtól. Ezért szólt be Claudia azzal, hogy "Bereczki nem néz olyan kommersz sz*rt". A Bors mindkét felet kereste, Bereczki Zoltánnak a menedzsere reagált.

Szívemből kívánom, hogy Claudiának is legyen egy olyan háromperces mélyrepülése, mint amit Zoli csinált

Annak idején, amikor csináltam a Pressert, nagyon szépen beszélt rólam, a produkcióról, és a tehetségemről is könnybe lábadt szemmel, úgyhogy lehet, hogy elfelejtette" -

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.