ÉNB Alexa is távozik az Éjjel-nappal Budapestből

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor ÉNB Alexa távozás Éjjel-nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Alexa, aki jelenleg az X-faktor háttérműsorát vezeti, távozik a nagysikerű sorozatból.

Az Éjjel-Nappal Budapest című RTL Klubon futó sorozat újabb kulcsszereplője távozik a képernyőről. Barbi és Maja után már Alexa sem lesz látható a fiatalok hétköznapjait bemutató tévés produkcióban, egyéb helyeken azonban feltűnik továbbra is a csatornán. Az X-Faktor háttérműsorát továbbra is ő fogja készíteni.

"Mindent megkaptam, amit egy ember megkaphat, hogy biztos alapokról induljon az élete. Például szerelmet, egy olyan társat, aki sokáig része volt az életemnek. Amikor elkezdtem a forgatásokat, akkor töltöttem be a huszadik életévemet, szinte a legfiatalabb voltam a csapatban, és azt hittem, körülöttem forog a világ. Aztán rájöttem, nem így van."

ÉNB Alexa is távozik a sorozatból. Forrás: RTL Klub

"Az itt töltött időszak volt az igazi gyerekkorom, itt nőttem fel igazán. Megtanultam alkalmazkodni, közösségben élni, megértőbb, türelmesebb és befogadóbb lettem. Rengeteg dolog van, amit sohasem felejtek el. Például a két klipforgatást, amiket nagyon élveztem. A folytatásban is szeretnék a zenével foglalkozni, és persze az X-Faktorban is láthatnak majd a nézők" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.