Dolák-Saly Róbert szerint megölték az édesapját

Fotó: Kalászi György -
gyilkosság Dolák-Saly Róbert család édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolák-Saly Róbert állítja, nem volt véletlen az édesapja halála: megölték.

A Story4 TV ArcKép című műsorában mesélt gyerekkori drámájáról a híres humorista, a L'art pour l'art társulat tagja : szerinte édesapja gyilkosság áldozata lett - írta meg a Blikk.

Kadarkai Endre riporter megkérdezte, hogyan halt meg az édesapja. A sztár akkor azt mondta, szerinte nem volt véletlen az apja halála. A műsorvezető ekkor rákérdezett, hogy szerinte megölték-e:

"Feltételezem, de nem mentem utána. Sokáig nem is mertem foglalkozni ezzel" -mondta Dolák-Saly.

Dolák-Saly Róbert Fotó: Kalászi György

"Rendőrök kísértek mindenhova, a temetéstől kezdve. Amikor anyám kórházban volt, oda is jöttek, ez nem lehetett véletlen, rémisztő történetsorozat volt."

Demcsák Zsuzsa az RTL KLub képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20171108-demcsak-zsuzsa-az-rtl-klubon-tunik-fel-ujra.htmlDemcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre. Egy tőle nem megszokott szerepben láthatjuk majd. TV + SztárokOrigoItt vannak az első fotók Kasza Tibi és Manker esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-fotok-kasza-tibi-es-manker-eskuvojerol.htmlKasza Tibi és szerelme, Manker teljes titokban, a Grand Canyonhoz utazott, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak.TV + SztárokOrigoJaksity Kata a gyermeknevelésről, újrakezdésről, tévézésről, önkéntességről, éneklésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-jaksity-kata-interju.htmlMár fiatal lányként kitűnt a tömegből, nem csak a szépsége és a magas, sudár termete okán. Jaksity Kata miközben profi modellként járta a világot, megtanult három nyelven, diplomákat szerzett, elvégezte a riporteriskolát is. Televíziós és egyéb munkái mellett három gyermeket nevel, a karitatív feladatokból is kiveszi a részét, Sorslámpás néven pedig saját segítő egyesületet is alapított. Kevéske szabadidejében pedig szívesen énekel is. Az ATV híradósa Vida Melindának arról is mesélt, hogy bár ezt a területet továbbra is hobbinak tekinti az életében, nem zárkózik el attól, hogy zenésztársaival a jövőben gyakrabban muzsikáljon együtt meghitt, családias hangulatú rendezvényeken. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea összejött a tanárával: 6 évig voltak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20171107-varkonyi-andrea-osszejott-a-tanaraval.htmlVárkony Andrea egyre több tikot fed fel magáról és magánéletéről. Olyan dolgokat mond el műsorában, amikről eddig nem tudhattunk: ezúttal egy volt szerelméről rántotta le a leplet. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHatalmas malaccal pózol Jenna Dewan-Tatum: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171107-jenna-dewan-tatum-hatalmas-malaccal-pozol.htmlDöbbenetes dolgot tett Jenna Dewan-Tatum. De vajon miért? TV + SztárokOrigoSimon Cowell is nyilatkozott a szexuális zaklatásokról: ő is került kénylemetlen helyzetbehttp://www.life.hu/sztarok/20171107-simon-cowell-is-nyilatkozott-a-szexualis-zaklatasokrol.htmlSimon Cowell régóta szereplője a szórakoztatóiparnak, már egészen fiatalon belekerült ebbe a világba, és ő is került kényelmetlen helyzetekbe, de reméli, hogy ez az egész botrány változást hoz majd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.