felmondás VV Milo RTL Klub valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Milót évekkel ezelőtt ismerhették meg a nézők a ValóVilág 3. szériájában, később azonban inkább a kamerák mögött tevékenykedett. Évek óta az RTL Klubnál dolgozott, de most elválnak útjaik: hosszú korszak zárult le Milo életében.

A ValóVilág 3. szériájának győztese, Milovan Gyukin vagy, ahogy mindenki ismeri, Milo 18 évesen került a műsorba. Az egész ország megismerte, ő mégsem vágyott a képernyőkre sok valóságshow-sztárral ellentétben. A média világától azonban nem távolodott el, csak inkább a kamerák mögött tevékenykedett.

VV Milo karrierje most zárult le az RTL-nél Forrás: Milo / Facebook

Az RTL Klubnál rengeteg produkció elkészítésében vett részt, miközben közgazdász és kommunikáció végzettséget is szerzett. Úgy tűnik azonban, hogy véget ér a valóságshow-sztár karrierje a csatornánál, Milo ugyanis felmondott – írja a Bors. A tévés a Facebook-oldalán is jelezte, nem dolgozik már többé a csatornánál, helyette szabadúszóként vállal gyártást és rendezést. "Egy korszak lezárult" - írta posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.