Ábel Anita megmutatta, hogyan nézett ki első tévés szereplésekor: fotó

Ábel Anita tévé családi kör műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita nem most kezdte a tévézést, de hogy milyen régóta is van a médiában, azt talán kevesen tudják. A műsorvezető a televíziózás világnapja alakalmából megmutatta, hogyan nézett ki első szereplésekor 38 évvel ezelőtt.

Ő is csak most döbbent rá igazán, hogy mennyire meghatározó volt életében a televíziózás. Ábel Anita ugyanis nagyon korán elkezdte ezt az ipart, mindössze 4 éves volt, amikor először szerepelt a képernyőn, méghozzá a Családi kör című műsorba, melyet 1974-től 1994-ig vetítettek. Ő 1979-ben csatlakozott a csapathoz.

Ábel Anita mindössze 4 éves volt, amikor először szerepelt a tévében Fotó: Polyák Attila - Origo

Sokan nem is tudhatják, hogy Anitának milyen régre visszanyúlik a tévés múltja, de a televíziózás világnapja alkalmából a műsorvezető megmutatta rajongóinak, milyen volt az első szereplése. A Facebook-oldalán tette közzé a fotót első szerepléséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.