Liptai Claudia Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a TV2-n Liptai Claudia új műsora, az Appra magyar!, amelyből nem hiányozhattak a humoros jelenetek, vicces megjegyzések. Az egyik legemlékezetesebb pillanata az első adásnak az volt, amikor a műsorvezető megmutatta, hogyan is alakított annak idején a Szomszédok című sorozatban.

Az Appra magyar! egyfajta közvélemény-kutató műsor, lényege, hogy a nézőknek mindenféle érdekes és pikáns kérdést tesznek fel, majd kiderül, hogyan is vélekedik a többség az adott témáról. Természetesen nem maradhatnak el a celebek sem, az első adásokat Szandi, Soma, Fresh Andi, Kasza Tibor és Schobert Norbert színesítik.

A műsorvezető, Liptai Claudia ezúttal is sziporkázott és még egy jelenet is megmutatott magáról a Szomszédokból, amelyben vörös, dauerolt hajjal látható. Persze a stúdióban hatalmas tapssal fogadták a nosztalgikus felvételt.

„Akkor vastapsoljanak, amikor az Oscar-díjat veszem át ezért a kőfrufruért... Mindig beszélgettünk Anitával erről, hogy ki dugta el előlünk a szemöldökcsipeszt. Az biztos, hogy olyan volt a hajam, ha egy keményebb téglával megdobtak, meg sem kottyant." – mondja nevetve a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.