Sebestyén Balázs Istenes Bencének könyörög szavazatokért rajongóitól

Forrás: Origo -
szavazat Istenes Bence Comet Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem szeretné, ha Istenes Bence eldobná magától az életét csak azért, mert nem őt választják a legjobb social media szereplőnek a Cometen, így a saját rajongóit kéri, hogy helyette Bencére szavazzanak. 

Idén is lesz Comet, ahol többek között a legjobb social média szereplőt is díjazzák. Ebben a kategóriában Sebestyén Balázs és Istenes Bence is jelölt, ráadásul utóbbi lesz a díjátadó műsorvezetője, és a nyerteseknek is ő adja át a díjat. Balázs szerint Bence öngyilkos lenne, ha neki kellene átadnia a legjobb social média szereplőnek járó trófeát, így a rajongóit arra kéri, hogy helyette Bencére szavazzanak.

Balázs nagyon aggódik Bencéért Forrás: Origo

"Gyerekek, lesz Comet nemsokára és megkértek, hogy osszam meg a linket ahol a jelöltekre lehet szavazni! Annyi a bibi, hogy én is jelölt vagyok a legjobb social média szereplő kategóriában! Viszont a műsorvezető Istenes Bence lesz, aki szintén ebben a kategóriában jelölt!

ha a műsorvezetés mellett szegénynek, még nekem is át kellene adnia egy díjat, biztos, hogy a pali öngyilkos lesz,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.