Celeb vagyok, ments ki innen!
A Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át.

„Ez a bátorságpróba sokkal keményebb lesz, mint az eddigiek" – vezeti fel Ramóna a bátorságpróbát.

Forrás: RTL Klub

Alexát lekötözik egy székre, egy kút aljába, aminek a tetejét lezárják. Meg kellett küzdenie a bezártsággal, a teljes sötétséggel, ráadásul folyamatosan emelkedett a vízszint, és különböző állatokat is bedobtak rá: béka, kígyók, kis krokodilok. Annyi csillagot szerezhetett, ahány percig kibírja a kútban.

Anger Zsolt feladata pedig az, hogy nyugtassa a lányt. Alexa már akkor sír, amikor lemászik, és arra kéri Zsoltot, hogy meséljen neki valamit. "Valami megharapta a combomat!" – kiáltja Alexa, hogy mi történik ezek után a bátorság vagy a félelem győz, az kiderül csütörtök este.

Forrás: RTL Klub

Egyre büdösebbek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20171130-egyre-budosebbek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi.htmlNapok óta nem mosakodott, és alsónadrágot, bugyit sem cserélt a Celeb vagyok, ments ki innen! néhány szereplője. Többen arra hivatkoznak, hogy hideg a víz. TV + Sztárok--Újratanul járni Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20171130-ujratanul-jarni-torocsik-mari-szineszno.htmlMár 10 hónapja a szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit. A színésznő jobban van, de újra kell tanulnia járni. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoElfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát http://www.life.hu/sztarok/20171128-elfogultsaggal-vadoljak-a-nezok-toth-verat-a-sztarban-sztar-1-kicsi-musorban.htmlAz internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást. TV + Sztárok--Brazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccóthttp://www.life.hu/drlife/20171128-brazil-specialista-kezeli-majd-az-x-faktor-gyoztes-riccot.htmlA 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani. Dr. LifeOrigoLetartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-letartoztattak-egy-ferfit-vv-fanni-eltunese-ugyeben-kozolte-a-rendorseg.htmlForró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. TV + Sztárok--Istenes Bence szerint Kiss Rami jól vezette az X-Faktort, sokat fejlődötthttp://www.life.hu/sztarok/20171126--istenes-bence-szerint-kiss-rami-jol-vezette-az-x-faktort-sokat-fejlodott.htmlAz X-Faktor fináléját Kiss Ramóna helyett Istenes Bence vezette, hiszen Rami a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt már Afrikában van. Bence elmondta, soha még annyi üzenetet nem kapott, mint amikor bejelentette, ő lesz az utolsó adás műsorvezetője. Ennek lehetséges okairól, valamint Ramiról is elmondta Bence a véleményét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.