Celeb vagyok ments ki innen Herczeg Zoltán kiesés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, mentski innen című műsorból elsőként Herczeg Zolinak kellett távoznia, ő kapta ugyais a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

11 napot töltött a dzsungelben Herczeg Zoli 11 celebtársával egyetemben. Ő volt az első, akit a nézők kiszavaztak: ő kapta a legkevesebb szavazatot. Szerinte ez azért lehet, mert az ő karaktere ide unalmas. Ő nem ripacskodik és nem balhézik, viszont támaszként szolgált minden versenyzőnek, az ő vállán tudták kiírni magukart. Elmondása szerint, ha a nézőknek nem is, játékos társainak hiányozno fog a jelenléte.

Szabó Zsófi betekintést engedett lakásukba: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20171207-szabo-zsofi-betekintest-engedett-lakasukba.htmlSzabó Zsófinak nagyon zsúfolt és újdonságokkal teli ez az időszak, legfőképp azért, mert megszületett a kisfia, de az otthonukba is csak nemrég sikerült beköltözni. Most megmutatta új házuk egy szegletét. OtthonOrigoPártos Csilla szülinapi bulijában ismeretlen férfival csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-partos-csilla-szulinapi-bulijaban-ismeretlen-ferfival-csokolozott.htmlPártos Csilla kiengedte egy kicsit a gőzt saját szülinapi buliján, ami annyira jól sikerült, hogy még egy férfival is összemelegedett. TV + SztárokOrigoPolina Smetanina lett a világ legszexibb stewardesse: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171207-polina-smetanina-lett-a-vilag-legszexibb-stewardesse.htmlEgy orosz szépség nyerte meg a légiutas-kísérők szépségversenyét. Polina Smetanina 19 döntőst utasított a háta mögé. TrendOrigoVárkonyi Andi azért könyörgött Bochkor Gábornak, hogy gyújtson rá http://www.life.hu/sztarok/20171207-varkonyi-andi-azert-konyorgott-bochkor-gabornak-hogy-gyujtson-ra.htmlVárkonyi Andrea és Bochkor Gábor már több mint egy évtizede alkotnak egy párt, de az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek. Előfordult, hogy Várkonyi Andrea ultimátumot is adott párjának. TV + Sztárok--Molnár Anikó lelke teljesen összetörthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-osszetort-molnar-aniko-lelke.htmlMolnár Anikó megbánta, hogy nem úgy viselkedett eddigi élete során, ahogy az édesanyja tanította. Mindent elfojtott, és ennek meg is lett az eredménye: összetört a lelke. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.