Polina Smetanina lett a világ legszexibb stewardesse: fotó

Forrás: Instagram/Polina Smetanina -
stewardess szexi Polina Smetanina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz szépség nyerte meg a légiutas-kísérők szépségversenyét. Polina Smetanina 19 döntőst utasított a háta mögé. 

Bizony a légiutas-kísérőknek is rendeznek szépségversenyt, ezt nyerte meg nemrég Polina Smetanina. Az orosz lány a Top Stewardess 2017 elnevezésű világversenyen kapta a megtisztelő címet, amivel nem is lehet vitatkozni, elég csak egy pillantást vetni Polina Instagram-oldalára, és mindenki megbizonyosodhat arról, hogy valóban gyönyörű.

Polina Smetanina lett a világ legszexibb stewardesse Forrás: Instagram/Polina Smetanina

A versenyre egyéként több mint 937 stewardess jelentkezett, a döntőbe azonban csak húszan kerültek. Az első hely ráadásul nemcsak a külsőn múlik, a közönséget is meg kell győzni repüléssel kapcsolatos tényekkel és történetekkel. Ezen kívül szinte minden úgy zajlik, mint egy hagyományos szépségverseny, de bikinis felvonulást nem tartanak, mivel a szervezők szerint az nem lenne illendő. Polinának mindenkit sikerült elvarázsolnia, szerinte azért, mert imádja a munkáját és ez a boldogság teszi őt sugárzóvá.

Így néz ki Polina Smetanina civilben Forrás: Instagram/Polina Smetanina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.