gyilkosság tartalom VV Fanni notesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni halálának híre a fél országot lesújtotta. Az egykori Való világ játékost egykori szerelme, szerelemféltésből ölhette meg. A férfi egyelőre csak a bűnrészességet ismerte be. Sokáig keresték a lány naplóját, amiben a kuncsaftjainak listáját vezette. A noteszt megtalálták, ám egy informátor szerint nem csak ezt a bizonyos névsort tartalmazta a kis rózsaszín füzet.

Egy informátor szerint Fanni rózsaszín naplója a kuncsaftlista mellett terveit is tartalmazta. A lány naplót vezetett, amiben leírta, hogy ügyfélkört szeretne váltani, illetve azt is, hogy külföldre szeretett volna menni a közeljövőben.

VV Fanni a jövőjét tervezte

"Ez a rózsaszín napló nemcsak azt tartalmazta, hogy mikor melyik kuncsaftjával találkozik, hanem a tervei, élményei is benne voltak. Jövőre szeretett volna a tengerentúlra utazni, de a melleit is szerette volna megműttetni. A munkájával kapcsolatban is voltak tervei, szeretett volna más ügyfélkörrel dolgozni" - mesélte a Blikknek az infomátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.