VV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volt

gyilkos megszólalás énekesnő VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...

Megszólalt B.László egykori barátnője, aki védelmébe vette a fértit. Szerinte biztos, hogy direkt nem ölte meg a lányt, ha ez egyáltalán így történt. Ám az ex unokatstvére másképp emlékszik erre. Egy ismert énekesnő a szóban forgó lány rokona, ám kérte, hogy nevét ne hozzák nyilvánosságra, írta meg a Bors.

vv fanni

"Én csak egyszer találkoztam azzal az emberrel, amikor még együtt voltak Orsival. Azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem volt szimpatikus. Tudja, van az a helyzet, amikor először találkozunk egy személlyel, és jön egy rossz érzés, egy negatív kisugárzás. Biztos van vaj a füle mögött" - mesélte az énekesnő.

VV Fanni gyilkosának exe is megszólalt: védi a férfit a lányhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosanak-exe-is-megszolalt-vedi-a-ferfit-a-lany.htmlVV Fanni megölésével B. Lászlót gyanúsítják, aki állítólag hosszú ideig szerelmi kapcsolatban volt az elhunyttal. Felbukkant azonban a férfi egykori barátnője, aki védelmébe vette exét. TV + Sztárok--Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171209-megvannak-az-idei-comet-gala-gyoztesei.htmlDecember 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.TV + Sztárok--Falusi Mariann fájdalmas vallomás tett: ezért nem lett gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20171209-falusi-mariannak-ezert-nem-lett-gyereke-vallomas.htmlFalusi Mariann egy fájdalmas trauma miatt döntött úgy, hogy nem vállal gyereket. TV + SztárokOrigoKiderült VV Fanni noteszának tartalma http://www.life.hu/sztarok/20171209-kiderult-vv-fanni-noteszanak-tartalma-egy-infomator-meselt.htmlVV Fanni halálának híre a fél országot lesújtotta. Az egykori Való világ játékost egykori szerelme, szerelemféltésből ölhette meg. A férfi egyelőre csak a bűnrészességet ismerte be. Sokáig keresték a lány naplóját, amiben a kuncsaftjainak listáját vezette. A noteszt megtalálták, ám egy informátor szerint nem csak ezt a bizonyos névsort tartalmazta a kis rózsaszín füzet. TV + SztárokOrigoHerczeg Zolinak kellett távoznia a Celeb vagyok, ments ki innen műsorából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-herczeg-zolinak-kellett-tavoznia-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorabol-video.htmlA Celeb vagyok, mentski innen című műsorból elsőként Herczeg Zolinak kellett távoznia, ő kapta ugyais a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + Sztárok--Bérelhető szexbörtön: videóhttp://www.life.hu/intim/20171203-berelheto-szexborton-video.htmlBárki bezárhatja magát néhány órára ebbe az elképesztő szexbörtönbe - innen akkor szabadulsz, amikor kedved van hozzá.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.