Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibit

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
győztes Csobot Adél comet 2017 Istenes Bence Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.

Istenes Bence és Csobot Adél vezették az idei Comet gálát. A jegyespár hozta a formáját, egymást finoman csipkedve, jó hangulatot teremtve tettek eleget a házigazda szerepnek.

Istenes Bence, Csobot Adél, Comet 2017 Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

Az idei Comet gála győztesei között voltak meglepetések, de több kategóriában is győzött a papírforma. Az egyik nagy meglepetés Kasza Tibi trónfosztása volt, ugyanis a social média kategóriában ő bizony alul maradt az Istenes Bencével folytatott harcban.

A Comet 2017 nyertesei:

Legjobb női előadó: Tóth Gabi
Legjobb férfi előadó: Majka
Legjobb színész: Scherer Péter
Legjobb színésznő: Pokorny Lia
Legjobb humorista: Kiss Ádám
Legjobb klip: Kollányi Zsuzsi, Lofti Begi, Majka: Valahonnan
Legjobb social média szereplő: Istenes Bence
Legjobb dal: Pápai Joci, Origo
Legjobb zenekar: Wellhello
Az év pillanata: a Millenium pólócsapat győzelme nyáron
Életműdíj: Presser Gábor

A sztárok ezúttal is csodás kreációkban jelentek meg a fotósok kamerái előtt. Kovács Dóri például egy igen merész összeállítást választott, ami nem bízott semmit a képzeletre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.