Antal Imre hagyatékára lehet most licitálni

Fotó: MTI/Beliczay László -
licit humorista Antal Imre hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Imre hagyatékából különleges gyöngyszemekre lehet bukkani az interneten, ráadásul elképesztően alacsony áron. 

Különleges kincsek kerülnek elárverezésre Antal Imre hagyatékából. Az interneten lehet licitálni például a humorista 1991-es életrajzi könyvére, amelyben a legkülönlegesebb élményei kerültek leírásra. A Pami című könyv eredeti, írógéppel írt változatához lehet most hozzá jutni, amely Antal Imre saját kezű jegyzeteivel van megtűzdelve. A kikiáltási ár mindössze 30.000 Ft.

Elárverezik Antal Imre hagyatékát Fotó: MTI/Beliczay László

Emellett pedig eladósorba került a színész 1987-es forgatókönyv-tervezete is, amelyet szintén Antal Imre gépelt le. A forgatókönyv egy Kodály Zoltán zenei örökségről szóló tévés produkcióhoz készült. A kikiáltási ár mindössze 8.000 Ft. - írta meg a Bors.

Antal Imre egykori barátjának szomorú vallomása

Évek óta nem lehet hallani Józsefről, Antal Imre egykori barátjáról. A művész utolsó éveiben elválaszthatatlanok voltak, együtt is éltek, míg a tévés a gyógyíthatatlan rákbetegek hospice-házába nem került. "Tönkrement az életem, mióta meghalt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.