Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legkedvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes...

...ugyanis néhány epizóddal ezelőtt kiderült, hogy a fiú komoly kapcsolatban élt korábban, ám menyasszonyát baleset érte, aki azóta kómában van.

Kornél önmagát hibáztatja a történtekért, és ezidáig ellenállt a Piros iránti érzelmeinek, és nap mint nap exe betegágya mellett ült, ám most megtört a jég: kimondta, az Erdész lányt szereti. Nos, a neheze még csak most jön: Rózsa ugyanis felébredt féléves kómájából. Vajon kit választ Kornél?

A pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoSzóba sem áll egymással Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szoba-sem-all-egymassal-hosszu-katinka-es-shane-tusup-iron-corporation.htmlMég mindig nem beszél egymással az úszónő és edző férje. TV + Sztárok--Élő adásban esett le a szoknya a nőimitátorról, Courtney Actről (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-elo-adasban-esett-le-a-szoknya-a-noimitatorrol.htmlNem mindennapi jelenetnek voltak szemtanúi a UK Celebrity Big Brother nézői péntek este.TV + SztárokOrigoKim Kardashian egy szál bugyiban fotózkodott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-kim-kardashian-egy-szal-bugyiban-fotozkodot.htmlNem először látjuk így a popsikirálynőt. TV + Sztárok--Kamerák előtt vetkőzött le a BBC műsorvezetője, Kate Humble (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-kamerak-elott-vetkozott-le-a-bbc-musorvezetoje-kate-humble.htmlEgy természetfilm sorozat forgatásán dobta le ruháit színésznő barátnője társaságában a BBC műsorvezetője. TV + SztárokOrigoElköltözött Shane Tusuptól Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180106-elkoltozott-shane-tusuptol-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-uszo.htmlÚgy tűnik, nem közeledik egymáshoz Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup. Helyesebben: lapinformációk szerint az úszóedző bekülne, de jelenleg úgy tűnik, erre semmi esély. Hosszú Katinka elköltözött otthonról, és nem is akar visszaköltözni. Shane Tusup most egyedül él bérelt budai lakásukban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.