Zámbó Jimmy beleszeretett egy másik nőbe, Háfra Mariba

Háfra Mari Zámbó Jimmy viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt is élt a csinos nővel.

Zámbó Jimmy házassága Edit asszonnyal nem volt felhőtlen, az ő kapcsolatukban is voltak bőven hullámvölgyek, de mindegyiken túl tudtak jutni. Még azon is, hogy Jimmy egy másik nőbe szeretett bele. Amikor Jimmy ismertsége még nagyon friss volt, akkor ismerkedett össze és szeretett bele egy táncosnőbe, Háfra Mariba.

Zámbó Jimmy egy másik nőt is szeretett

Mari egy könyvet is írt később kapcsolatukról, melyben viharos viszonyról számolt be. Sokat veszekedtek egymással, Jimmy és Edit asszony pedig sokat veszekedett miatta. Pedig a Király bizonyosan szerelmes volt, hiszen még össze is költözött Marival, a barátai mindi tudták, viszonya van a nővel - írja a Blikk. A nő azt is állítja, hogy veszekedéseik alatt többször kezet is emelt rá Jimmy. Mint tudjuk, az énekes végül nem hagyta el feleségét, és Edit asszony sem tette ki a szűrét: egy jó asszony mindent megbocsát.

Zámbó Jimmy első felesége, Csoma Veronika nem tudja elengedni a Királyt


17 éve már annak, hogy Jimmy távozott az élők sorából, első felesége mégsem tudja őt elengedni. Hiába hagyta el őt a Király és kezdett új életet új feleséggel, Veronika még mindig szereti Jimmyt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Kellemetlen helyzetbe kerülhet Shane Tusup, ha új életet szeretne kezdenihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kellemetlen-helyzetbe-kerulhet-shane-tusup-ha-uj-eletet-szeretne-kezdeni.htmlShane Tusupnak bizonyára eszébe sem jutott, hogy szakíthantak Katinkával, amikor a tetovlásait készíttette. Közös munkájuk minden jelentősebb pillanatát a bőrére varratta az edző.TV + Sztárok--Szakított Orosz Barbi: hosszú kapcsolata ért végethttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szakitott-orosz-barbi-hosszu-kapcsolata-ert-veget.htmlOrosz Barbi nem sűrűn beszél a magánéletéről, de azt azért megosztotta a FEM3 vendégeivel, hogy véget ért a hosszú párkapcsolata. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szerint a kapcsolatuk megromlása visszafordíthatatlan http://www.life.hu/sztarok/20180117-pecsi-ildiko-szerint-sosem-fognak-kibekulni-partos-csillaval.htmlPécsi Ildikó és Pártos Csilla kapcsolatában semmi változás, sőt: a híres színésznő szerint ez így is marad. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy emlékezett az egykori szexbotrányra Monica Lewinsky http://www.life.hu/sztarok/20180117-az-egykori-szexbotrany-kapcsan-posztolt-monica-lewinsky.htmlJanuár 16-án, a Lewisnky-botrány évfordulóján Monica sajátosan emlékezett meg a történtekről. TV + Sztárok--A közösségi oldalon köszöntötte fel Tóth Vera születésnapos húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-kozossegi-oldalon-koszontotte-fel-toth-vera-szuletesnapos-hugat-gabit.htmlIgazi testvéri szeretet köti össze a Tóth lányokat, ezt bizonyítja az a bejegyzés is, amit Tóth Vera tett ki a közösségi oldalára néhány órája. TV + Sztárok--Új frizurára váltott Erős Antónia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-uj-frizurara-valtott-eros-antonia-foto.htmlÚj frizurát villantott Erős Antónia, a tévénézők pedig imádják a híradós új külsejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.