Sztárok megrendítő vallomásai abortuszukról: Whoopi Goldbergnek és Sharon Osbournnak is volt

Whoopi Goldberg Lil Kim Nicki Minaj Chelsea Handler abortusz Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhesség megszakítása mindig borzalmasan nehéz döntés, ráadásul a fájdalom egész életükben kísérti azokat, akik úgy döntenek, nem tartják meg a babájukat. A társadalom hozzáállása sem segít azokon a nőkön, akik nem látnak más megoldást, vagy rákényszerülnek erre a döntésre. Whoopi Goldberg, Sharon Osbourne vagy Nicki Minaj néhány azok közül a hírességek közül, akik szintén átestek már abortuszon, és őszintén vallottak róla.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színésznő borzalmas dolgokon ment keresztül fiatalkorában, drogfüggő volt, és 14 évesen átesett élete első abortuszán. A terhességmegszakítást ráadásul nem egy kórházban végezték, hanem ő maga egy vállfával. „14 évesen rájöttem, hogy terhes vagyok. Nem jött meg. Senkinek nem beszéltem róla. Bepánikoltam. Abban a pillanatban sokkal jobban megrémisztett a gondolat, hogy valakinek el kell mondanom, mint kimenni a parkba egy vállfával, amit meg is tettem" – számolt be első abortuszáról a színésznő, amit még 4 követett.


Sharon Osbourne

Sharon Osbourne Forrás: AFP/Ethan Miller


Ozzy Osborn feleségének is volt egy abortusza. Mikor Sharon megosztotta életének történetét úgy nyilatkozott, ez volt élete legnagyobb hibája. 17 évesen végeztek rajta terhességmegszakítást. Később 3 vetélése is volt mielőtt megszülettek volna a gyermekei, ami szerinte az abortusz miatt történt.


Nicki Minaj

Nicki Minaj Forrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopress / DPA / AFP


Az énekesnőnek tinédzserkorában volt abortusza. Amikor rájött, hogy terhes, teljesen kiborult. „Azt hittem, meg fogok halni. Tinédzser voltam. Ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha átéltem. Nem igazán volt választásom. Nem álltam készen. Semmit nem tudtam volna nyújtani egy gyereknek" – mondta Nicki majd hozzátette, döntése egész életében kísérti.


Lil Kim

Lil Kim Forrás: AFP/2017 Getty Images/Theo Wargo


A rappert Notorious B.I.G ejtette teherbe, de szó sem lehetett arról, hogy Lil megtartsa a babát. Legalábbis B.I.G hallani sem akart róla, hiszen neki felesége volt. Lil pedig annyira függött a férfitól, hogy erre a lépésre is rá tudta őt kényszeríteni. „Nem tudom, megbántam-e, hogy nem tartottam meg. Néha úgy érzem, igen, néha meg úgy, hogy nem" – nyilatkozta Lil.

Chelsea Handler

Chelsea Handler Forrás: Joe Scarnici / Getty Images North America / AFP


A komikusnak kétszer is volt abortusza, ráadásul egy éven belül. „Nem csak egy abortuszom volt, hanem kettő ugyanabban az évben, ugyanattól a férfitól. Nem volt pénzem a másodikra. Úgy kellett összekaparnunk a pénzt. Most 42 éves vagyok, és soha nem nézek vissza, és gondolom azt, hogy meg kellett volna tartanom" – mondta Chelsea.

Kárpáti Rebeka reagált a rosszindulatú kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karpati-rebeka-reagalt-a-rosszindulatu-kommentekre-instagram.htmlKárpáti Rebekának a közösségi oldalán szegezték neki a kérdést, hogy miből keresi kenyerét. A gyönyörű modell most válaszolt. TV + Sztárok--16 évvel ezelőtti közös fotót posztolt Rubint Réka és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-16-evvel-ezelotti-kozos-fotot-posztolt-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlEgy 16 évvel ezelőtt készült közös fotóval lepte meg rajongóit Rubint Réka és Schobert Norbi. TV + Sztárok--Kiderült, a testéből élt az Oltári csajok Szilviájahttp://www.life.hu/sztarok/20180126-kiderult-a-testebol-elt-az-oltari-csajok-szilviaja-rtl-2.htmlNagy bajban van Szilvia, az Oltári csajok szépségszalonjának tulajdonosnője.TV + SztárokOrigoElőkerült Cicciolina albumának abszurd borítója: természetesen meztelen a celeb (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180126-ilyen-cicciolina-albumanak-boritoja.htmlVolt idő, amikor nem is lehetett olyat kérni Cicciolinától, amit ne vállalt volna be, albumának borítóképe is akkor kkészülhetett: a meztelenség elkerülhetetlen, de mit keres ott az a plüss? TV + Sztárok--Karsai Zita 40 felé közeledve dögösebb, mint valaha - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karsai-zita-40-fele-kozeledve-dogosebb-mint-valaha-fotok.htmlRendszeresen posztol szexi fotókat közösségi oldalára Karsai Zita, aki jelenleg Németországban él. TV + Sztárok--Elsírta magát Csobot Adél - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elsirta-magat-csobot-adel-video.htmlCsobot Adél elsírta magát, amikor néhány napra el kellett válnia kisfiától, Nátántól. A jelenet Istenes Bence vlogjában látható. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.