Viaszbaba: hamarosan teljesen lelepleződhet a leszbikus színésznő

Forrás: Mokka -
viaszbaba Viaszbaba - Színésznőt szerettem színésznő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...

Sokáig a saját arcát sem mutatta meg a leszbikus színésznő szerelme, Krencsey Hella, de nemrég a Mokkában felfedte kilétét. Elárulta, hogy nem bosszúból írta meg történetét, ahogy azt is, hogy a színésznő perli őt kapcsolaton belüli erőszakért, ám a könyvében egészen mást olvashattunk. Hella éppen azt állítja, hogy a színésznő volt az, aki bántalmazta őt. Nyolcévnyi együttlét után közös megegyezés volt a szakítás, kapcsolatuk történetét már mindenki ismerheti, aki olvasta a könyvet, vagy Hella blogját.

A Mokkában vállalta arcát a leszbikus színésznő egykori szerelme Forrás: Mokka

A színésznő neve azonban még mindig titok, persze nem teljesen, annak, aki igazán kíváncsi csupán egy-két percet kell rászánnia a nyomozásra, és máris kiderül, ki is az az országosan ünnepelt primadonna. A Bors ki is szúrt egy az interneten fellelhető videót, melyen a színésznő énekel, közben pedig fotók jelennek meg az életéből. Az utolsó egy közös kép róla, és Helláról. Így már tényleg csak idő kérdése, és mindenki tudni fogja, hogy kiről is a Viaszbaba - SzínészNŐT szerettem. A lap megkereste a primadonnát is, aki nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben. valamint felkerestek egy pszichológust is, hogy megtudják, mi lehet Hella motivációja, miért írta meg szerelmük történetét.

"

Annak, hogy az említett személy úgy utal egykori párjára, hogy nem mondja ki a nevét, több oka lehet.

Agyrákban elhunyt Paul Young feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elhunyt-paul-young-felesege.htmlKét évig harcolt Paul Young felesége az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet. A szórakoztatóipar egésze kifejezte együttérzését az énekes felé. TV + Sztárok--Singh Viki összeköltözik szerelmével, Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-singh-viki-osszekoltozik-parjaval.htmlHihetetlenül boldog Singh Viki, hiszen végre nem csak a szakmai élete van rendben, hanem a magánélete is. Szerelmével ráadásul hamarosan szintet lépnek: összeköltöznek. TV + SztárokOrigoCseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180126-cseh-laci-nem-aggodik-szerinte-katinka-jol-tette-hogy-kihagyott-ket-versenyt.htmlCseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés. TV + SztárokMTITörőcsik Mari végre hazatérhetett a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-torocsik-mari-hazaterhetett-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari egy év után végre hazatért, de még 24 órás felügyeletre szorul. Segítségben nincs hiánya: családtagjain kívül szomszédasszonya és egy ápoló is segíti. TV + SztárokOrigoCsalódottak az erdélyi rajongók: nem vetítik le a Viszkist Csíkszeredánhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nem-vetitik-le-a-viszkist-csikszeredan.htmlNem lesz látható Csíkszeredán a Viszkis című film, amelyet már több erdélyi moziban is vetítenek. TV + Sztárok--Nemi erőszakkal vádolja David Copperfieldet egy korábbi tinimodellhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nemi-eroszakkal-vadolja-david-copperfieldet-egy-korabbi-tinimodel.htmlNemi erőszakkal vádolta meg David Copperfieldet egy nő, aki azt állítja, hogy az amerikai illuzionista elkábította és megerőszakolta őt az 1980-as évek végén.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.