Zalatnay Sarolta 70 éves lesz, térdproblémái vannak, és még mindig keresi az igazi

Forrás: Fem3 -
Zalatnay Sarolta zene Zalatnay Cini szerelem egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini idén ünnepli a 70. születésnapját, jubileiumi koncertre készül, de egy dolog hiányzik az életéből: társat szeretne találni. Azt mondja, térdproblémái egyre jobban gondot okoznak, de mankóval is kiállna a színpadra.

"Hangom legyen, a többi nem zavar" - mondta Zalatnay Sarolta a Fem3Café műsorában, amikor térproblémáiról kérdezték. Hozzátette: orvosával rendszeresen konzultál, de olyan nincs, hogy ne álljon ki a színpadra, akár mankóval is tud énekelni. Most 70. születésnapja alkalmából készül jubileumi koncnertre az Erkel Színházban, ami visszarepíti gyökereihez, a Táncdal Fesztiválos évekhez.

Várkonyi Andrea műsorvezető arról is kérdezte, van-e most férfi az életében. Zalatnay Cini azt mondja, udvarolnak neki, de ismert nőként nehéz pár találni. "10 évvel ezelőtt egy gyönyörű lipicait örökbe fogadtam, aki majdnem fehér, de azóta sem ült rajta herceg" - nevetett az énekesnő. Azt is elárulta, hogy lánya hazajön a koncertjére Londonból, így nem marad támasz nélkül.

Hosszú Katinka és Shane Tusup válnak: hatalmas vagyonon osztoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hosszu-katinka-uszono-es-shane-tusup-valnak-hatalmas-vagyonon-osztoznak.htmlAhogy írtunk is róla, a hírek szerint most már biztosan vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának. Az úszónő beadta a válókeresetet, edzőjével négy és fél évig voltak házasok. A legfrissebb információk már a vagyonmegosztásról szólnak. TV + Sztárok--Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-bea-korabbi-nyertes-lesz-a-konyhafonok-uj-evadanak-egyik-zsuritagja.htmlKiderült, A Konyhafőnök következő évadában tehát Fördős Zé mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még nem árulták el. TV + Sztárok--Közleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-jennifer-aniston-es-justin-theroux-valnak-kozlemenyt-adtak-ki.htmlMár két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. TV + Sztárok--Hajdú Péter nagyon boldog: már 20 ezren követik az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hajdu-peter-nagyon-boldog-mar-20-ezren-kovetik-az-instagramon.htmlImmár 20 ezer követője van Hajdú Péternek az Instagramon, a műsorvezető pedig el is büszkélkedett ezzel. TV + SztárokOrigoAllen Leech, a Downton Abbey színésze megkérte barátnője, Jessica Herman kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-allen-leech-a-downton-abbey-szinesze-megkerte-baratnoje-jessica-herman-kezet.htmlMegkérte barátnője kezét Allen Leech, akit a Downton Abbey-ből is ismerhetnek a magyar sorozatkedvelők. Barátnője, Jessica Herman amerikai színésznő Valentin-napon mondott igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.