Köböl Anitával boronálták össze a követői Berki Krisztiánt

Katona Renáta Köböl Anita Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közös szelfit néztek be a rajongók: azt hitték, Katona Renáta van a képen, holott nem: Köböl Anita volt az és egy műsorra hívták fel a követők figyelmét. 

"Olyan jó látni, hogy vibrál köztetek a levegő. Csak úgy csillog a szemetek" – írták a figyelmetlen rajongók az alábbi fotóhoz, persze volt, aki azonnal észrevette a bakit. "Emberek! Térjetek már észhez! Azt se tudjátok kivan a képen es irjátok a sok sületlenséget! Csoda,hogy Krisztiánt megismeritek!" - olvasható.

Ma este 18:00 órakor NEMTABU velem @kobolanita_beautywhispers oldalán készüljetek ütős lesz #nemtabu #kobolanita #temaasugardaddy #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon érdekes pedig Ő csak egy beszélgetést készített velem lehet, hogy én vagyok a csillag szemű Juhász" - kommentálta Berki a tévedést.

Köböl Anita a Ripost kérdésére kommentálta az esetet. "Jót mosolyogtam rajta. Én egyébként láttam már Renit. Egy nagyon szép, helyes lány. Ezt akár bóknak is vehetném, hogy hozzá hasonlítanak" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.