Ördög Nóra túl sok feladatot vállalt: pihenőt kellett tartania

Forrás: Youtube/Nánázsia -
pihenés feladat Bajusztria Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra sem számított rá, hogy olyan népszerű lesz a videóblogjuk, amilyen végül lett. Az emberek imádják nézni az utazásaikból készül bemutatókat, de úgy néz ki, kezd kifogni rajtuk a videós anyagok elkészítése. Túl sok feladatot vállaltak, erről írt Facebook-oldalán.

Ördög Nóra és Nánási Pál ázsai utazásukat mutatta meg először videós naplóban a nyilvánosságnak, arra viszont nem számítottak, hogy ilyen népszerű lesz. Az emberek imádják nézni a kalandjaikat, ezért döntöttek úgy, hogy az utazásaikat a továbbiakban is megörökítik. Úgy tűnik azonban, hogy többet vállaltak, mint amennyit elbírnak, Nóra legalábbis biztosan: Facebookon kért elnézést a legújabb vlogjuk késlekedése miatt.

Ördög Nóra annak idején a vlogjuk sorsáról is sírva nyilatkozott Forrás: Youtube/Nánázsia

sok feladatot vállalok, többet, mint amit elbírok vagy amit egyesek szerint kellene.


Az epizód ettől még majdnem kész lett, éjszakánként csinálgattuk, de még nem 100%-os. Úgy meg nem tehetjük ki.

Külön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az oka

Külön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.