Meghan Markle elegáns kiegészítőket visel majd esküvőjén

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő királyi család Meghan Markle ruha menyasszony ékszer vőlegény Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, egyre több részlet lát napvilágot a nagy napot illetően. Most az is kiderült, milyen ékszereket viselhet majd Meghan Markle.

Eva Hartling, a Maison Birks ékszermárka alelnöke a Daily Starnak elmondta, hogy Meghan Markle valami kifinomultat és elegánsat visel majd a márjus 19-ei királyi esküvőn, amikor összeköti életét Harry herceggel.

"Valószínűleg lesz egy egyszerű fülbevalója, amely jól illik természetes szépségéhez, és nem ragyogja túl" - monta az alelnök. Hozzátette: Meghan igencsak kreatív az ékszerviselét terén, így volt már példa arra is, hogy a hüvelykujján is hordott gyűrűt.

Meghan elegáns ékszereket választ majd, amelyek kiemelik természetes szépségét Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A pár egyébként néhány nem várt módon szakít a király tradíciókkal. Még ezen a héten is küldtek ki meghívókat, azonban vannak olyan párok, melyeknek csak az egyik tagját látják szívesen a nagy napon. Így néhány párnak csak az egyik tagja kapott meghívást, a másik félnek pedig be kell érnie azzal, hogy csak a TV képernyőjén keresztül láthatja az esküvőt, hiszen nem hívták meg, mint plusz 1 főt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.